Flatenbadets Stugor & Camping

Uppebo
330 33 Hillerstorp

Tel: 076-8370880

Om oss

Vid sjön Flatens strand ligger denna vackert belägna camping. Vi har barnfamiljernas favoritstrand vid Smålands mest långgrunda sjö, perfekt för badminton, volleyboll eller yoga.

Flatenbadets camping är en lugn och trevlig familjecamping som kan erbjuda bra bad, kanotuthyrning, café och mat, fiske, minigolf eller varför inte bara slappna av till en skön solnedgång och avnjuta en god räksmörgås.

Vi Flatenbadets camping kan du roa dig med aktiviteter som minigolf, fiske, stillsamma kanotfärder eller promenader i naturen.

Nybyggd pir

Vi har en nybyggd pir med handikapp ramp, och rullstolar för att bada med.  En fin ramp ner till vattnet. Piren har Samhällföreningen Hillerstorpare byggt.Vi har byggt 2 handikapptoaletter, varav en med duschmöjlighet.

Vi är anslutna till SCR Svensk Camping

På alla campingplatser som är anslutna till SCR Svensk Camping är det obligatoriskt att registrera sig.

Ett Camping Key Europe köper du enklast före besöket på vår hemsida alternativt på Camping.se eller Campingkeyeurope.se.

Du kan också köpa det i vår reception när du anländer. När du har köpt Camping Key Europe aktiverar du det snabbt och enkelt i appen My Camping Key, som går att ladda ner via App Store och Google Play.

Här finns information för dig som vill läsa mer (PDF).

Öppentider

Vi  öppnar 1 maj  till  31 Aug

Högsäsong
13 juni-19 augusti: varje dag 9.00-20.00 

Lågsäsong
1 maj -12 juni varje  dag 14.00 - 19.00

Öppen tider för Aug
20 Aug - 31 aug  har vi öppet 9.00 - 19.00

 

Flatenbadets Stugor & Camping

Uppebo
330 33 Hillerstorp

Telefon

0768370880

E-mail

info@flatenbadetscamping.se